Schoonmaak van een appartementencomplex volgens een passend schema

Het schoonhouden van gezamenlijke ruimtes kan een hoop zorgen veroorzaken. Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV, dé expert van de schoonmaak van een appartementencomplex, neemt al uw zorgen uit handen. Ons specialistisch schoonmaakteam heeft al jarenlang ervaring met de schoonmaak van een appartementencomplex. Wij kunnen alle wensen vertalen naar een passend schema waarbij alle bewoners tevreden zijn. Bent u op zoek naar hét bedrijf om alle schoonmaakwerkzaamheden voor de VVE te verzorgen? Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV  laat zich graag inzetten voor schoonmaak van uw appartementencomplex.

Technisch onderhoud

Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV kan meer voor u betekenen dan alleen schoonmaak van uw appartementencomplex.  Onze deskundige huismeesters hebben de benodigde technische kennis in huis om:Schoonmaak appartementencomplex‚Äč
  • deurdrangers  te stellen en vervangen
  • lampen en armaturen te vervangen
  • deuren te stellen
  • naamplaatjes te verzorgen

Ook kan onze huismeester contact onderhouden met vastgestelde onderaannemers. Werken de liften niet goed? Is de gezamenlijke tuin niet netjes onderhouden? Wij houden de controle.

Glasbewassing

Wilt u er voor zorgen dat het appartementencomplex er altijd tot in de puntjes verzorgd uit ziet? Bij de schoonmaak van een appartementencomplex hoort ook glasbewassing. Wijnmaalen BV heeft de beschikking over 2 glasbewassing systemen. Traditioneel (inzetter, wisser en spons) of met behulp van de Tucker Pole.

Traditioneel schoonmaaksysteem

De traditionele schoonmaak van een appartementencomplex gebeurt met behulp van een ladder, hoogwerker of gevelinstallatie. Afhankelijk van de hoogte of het bereik van het glas kan worden gekozen voor een benadering welke op uw situatie van toepassing is.

Tucker Pole

Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor de moderne schoonmaak van een appartementencomplex. De Tucker Pole bestaat uit een telescoopsteel. Deze telescoopsteel borstelt en spoelt uw glas met behulp van gedemineraliseerd water waardoor deze streeploos en schoon opdroogt. Deze optie is mogelijk tot een maximale hoogte van 15 meter.

Wilt u weten wat wij met de schoonmaak voor uw appartementencomplex voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Delft, Rijswijk, Voorburg, Naaldwijk, Schiedam en Zoetermeer.

Laat uw reactie achter

Copyright © Wijnmaalen Delft B.V. 2023 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring