Schoonmaak van kantoren op maat

Heeft u een specialistische schoonmaakbedrijf nodig om de hygiëne op kantoor te bevorderen? Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV verzorgt al sinds 1966 professioneel schoonmaakwerk. Van de schoonmaak van kantoren tot werkplaatsen, van toilet tot galerij, Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV levert maatwerk in kantoorschoonmaak. Om de schoonmaak van kantoren te realiseren beschikken wij over 50 zorgvuldig geselecteerde en gemotiveerde medewerkers. Met het moderne wagenpark en scala aan materialen kunnen wij snel en efficiënt schoonmaak werk voor kantoren leveren in de buurt van Delft, Rijswijk, Voorburg, Naaldwijk, Schiedam en Zoetermeer.Schoonmaak kantoren

Visitekaartje van uw bedrijf

Een schoon en fris kantoor is belangrijk voor uw collega’s. Daarnaast is een verzorgd gebouw hét visitekaartje van uw bedrijf. Met de schoonmaak van kantoren zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand een representatieve functie krijgt. Zo kunnen wij dagelijks, wekelijks of maandelijks de schoonmaak van kantoren uitvoeren. Hierbij zorgen wij voor:  

  • specialistische reiniging
  • een schone werkplek
  • schoon sanitair
  • vloeronderhoud

Bij de schoonmaak van kantoren verzorgd door Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV bent u verzekerd van goede prijzen, goede afspraken en flexibiliteit.

Waarom schoonmaak van kantoren verzorgd door Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV?

Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV is aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) de belangrijkste branchevereniging van werkgevers in de schoonmaak en glazenwassersbranche. Wij garanderen tijdens de schoonmaak van kantoren een correcte en nette manier van werken. Hierbij houden wij altijd rekening met de wensen van de klant, de medewerkers en apparatuur.

Interieur en exterieur

Wijnmaalen bv biedt een totaaloplossing voor schoonmaak van het exterieur en interieur van  kantoor- en appartementencomplexen en bedrijfsgebouwen. Van de dagelijks schoonmaak van kantoren tot het periodiek onderhouden van appartementen complexen.

Schoonmaak van kantoren op maat

Wilt u een afspraak voor een intake gesprek? Neem dan contact met ons op. Wij maken een schoonmaakprogramma op maat. Bent u benieuwd wat een schoonmaakdienst op maat voor u kan betekenen? Kom langs bij Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV.

Laat uw reactie achter

Copyright © Wijnmaalen Delft B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring