Schoonmaak van trappenhuizen voor een goede eerste indruk

Het trappenhuis van een gebouw zorgt voor een goede eerste indruk voor uw klanten. Wilt u ook graag een mooi visitekaartje uitstralen met uw bedrijfspand? Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV kan zorgen voor een goede eerste inzicht bij binnenkomst door de schoonmaak dan trappenhuizen. Naast de schoonmaak van trappenhuizen bij bedrijfspanden, verzorgen wij ook de schoonmaak van trappenhuizen in appartementencomplexen. Een fijne thuiskomst begint immers bij de entree. Door te zorgen voor een schone en frisse woonomgeving creëert u meer woon genot. Laat niet uw buurman of buurvrouw verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak en schakel Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV in.

Dagelijks onderhoud door gediplomeerd personeel

Voor dagelijks onderhoud van kantoren en trappenhuizen beschikken wij  over gemotiveerd en gediplomeerd personeel. Niet alleen voor de schoonmaak van trappenhuizen kunt u ons inhuren maar ook voor:Schoonmaak trappenhuizen‚Äč
  • kantoren
  • woningen 
  • scholen
  • appartementencomplexen
  • glasbewassing

Door samenwerking met Stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven en -diensten (SVS) is de vakopleiding van het personeelsbestand gewaarborgd.

Schone trappenhuizen

Niet is vervelender dan wanneer u door het vuil van het anders naar uw woning moet lopen. Schoonmaakbedrijf Wijnmaalen BV kan een passend en goed schema maken voor de schoonmaak van trappenhuizen. Zo blijven de gezamenlijke ruimtes netjes en schoon en voorkomt onderlinge irritaties bij de bewoners.

Vloeronderhoud

Naast de schoonmaak van trappenhuizen zijn wij ook inzetbaar voor reiniging en onderhoud van diverse vloerbedekkingen. Met de juiste vakmensen, apparatuur en materieel verzorgen wij de schoonmaak van trappenhuizen en vloeren in de omgeving van Delft, Rijswijk, Voorburg, Naaldwijk, Schiedam en Zoetermeer.

Ontdek de voordelen

De schoonmaak van trappenhuizen is slechts een klein onderdeel van ons brede dienstenpakket. Bent u benieuwd naar onze diensten? Bekijk onze site en ontdek de vele voordelen.

Laat uw reactie achter

Copyright © Wijnmaalen Delft B.V. 2024 Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring